Fényképezőgép tesztek > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fényképezőgép tesztek > 36 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Teszt: Canon EOS 450D
http://www.fotovilag.hu/tesztcikk/77/Canon_EOS_450D

A Canon belépőszintű tükörreflexesei mindig eladási rekordokat döntögetnek. Minden bizonnyal a mostani újítások is kivívják majd a felhasználók elismerését. Adatlap, tesztfotók.

Teszt: Canon EOS 450D
Kipróbáltuk: Panasonic DMC-FZ50 teszt
http://pixinfo.com/cikkek/panasonic_dmc_fz50

Az idei nyár egyik titokban várt újdonsága volt a Panasonic DMC-FZ50, amelyre rajongói kisebbfajta fogadásokat kötöttek. Milyen felbontású lesz? Miben tudja túlszárnyalni a kiváló Panasonic FZ30-at? Lesz egyáltalán? A köd eloszlott, néhány hete megtörtént a bejelentés, a 10 megapixeles, új képfeldolgozó processzorral és egyéb extrákkal szerelt ultrazoom pedig itt ül a kezünkben, hogy könyörtelen vallatásnak vessük alá.

Kipróbáltuk: Panasonic DMC-FZ50 teszt
Kipróbáltuk: Fujifilm FinePix S1000fd
http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s1000fd

Ha valaki egy olcsó ultrazoom fényképezőgépet keres, akkor az árlisták alapján biztosan megakad a szeme a Fujifilm FinePix S1000fd gépén. Ez a modell ugyanis az egyik legolcsóbb a 12×-es zoomátfogásúak között. Ennél alacsonyabb áron már csak az elődmodellt szerezhetjük be, legalábbis ameddig még árulják. Hogy megéri-e néhány ezer forintot spórolni a többi modellhez képest, illetve ér-e tízezer forinttal többet, mint az elődmodell, az cikkünkből kiderülhet.

Kipróbáltuk: Fujifilm FinePix S1000fd
Kipróbáltuk: Olympus SP-570UZ (teszt)
http://pixinfo.com/cikkek/olympus_sp-570uz

Az Olympus SP-560UZ részletes ismertetőjét azzal kezdtem, hogy "ritka egy termék egy éven belül megjelenő utóda, de még ritkább, hogy ennek tesztjét mi is egy éven belül végezzük el". A sorozat azonban folytatódik, így az SP-560UZ bejelentése után mindössze 5 hónappal később, idén január 22-én jelentette be az Olympus az SP-570UZ modellt. Aki azt gondolja, hogy szimplán csak apróbb fazonigazítások és nagyobb felbontású CCD a különbség a két gép között, az túl pesszimista. A 20×-os zoomátfogású Olympus SP-570UZ ugyanis jópár újdonságot ígér és rejteget, sőt, a kategóriaugrást is célul tűzte ki magának: ultrazoomból szuperkompaktá fejlődött.

Kipróbáltuk: Olympus SP-570UZ (teszt)
Kipróbáltuk: Sony Alpha DSLR-A300 (teszt)
http://pixinfo.com/cikkek/sony_alpha_dslr-a300

A Sony januárban három új tükörreflexes fényképezőgép vázat jelentett be. Ezek közül az AlphaDSLR-A200-at már megvizsgáltuk közelebbről, most következzen az élőkép funkcióval és lehajtható LCD-vel felszerelt AlphaDSLR-A300. Mivel a két modell ezeken kívül nagyjából megegyezik, nagy meglepetésekre az A200 után nem kell számítanunk. De vajon mit tud a Sony élőkép módja?

Kipróbáltuk: Sony Alpha DSLR-A300 (teszt)
Pixinfo.com
http://pixinfo.com/hu/

Tesztek: Digitális fényképezőgépek, nyomtatók, szoftverek.

Pixinfo.com
Kipróbáltuk: Nikon D40 teszt
http://pixinfo.com/cikkek/nikon_d40

A digitális tükörreflexes gépek igazi reneszánszukat élik. A történet régebben kezdődött, de 3 éve mérföldkövéhez érkezett, amikor 1000 dolláros D-SLR-t jelentett be a Canon. Őt követte a Nikon a maga 6 Mpixeles APS-C szenzoros D70-ével. Ezt a 6 Mpixeles Sony CCD-t azóta több gyártó is felhasználta, találkozhattunk vele Minolta, Pentax, sőt Samsung tükörreflexesben is. Ha azt hittük, hogy ez a CCD közel 3 éves pályafutását már befejezte, tévedtünk, mert itt a Nikon D40, a cég vadonatúj belépőszintűje.

Kipróbáltuk: Nikon D40 teszt
Canon EOS 40D félprofi tükörreflexes
http://www.hwsw.hu/hirek/34556/canon_eos_40d_tukorreflexes_digitalis_fenykep ...

Kipróbáltuk: Canon EOS 40D félprofi tükörreflexes fényképezőgép. A jelenlegi belépőszintű sláger EOS 350D és 400D feletti kategóriába sorolt félprofi EOS 40D az ambíciózusabb fotósok számára készült, jópár lehetőségében túlmutat az előbb említett két gépen, illetve a 2006 februárjában bemutatott közvetlen előd, a EOS 30D képességein is. Írásunk további részében az EOS 30D-hez hasonlítjuk, a különbségeket ehhez a géphez mérjük.

Canon EOS 40D félprofi tükörreflexes
Olympus E-620 fényképezőgép teszt
http://digicams.hu/cikkek-tesztek/olympus-e620-teszt.html

Az Olympus nem először bizonyítja be, hogy helye van a tükörreflexes piacon. A régebbi próbálkozásokat nem számítva, 2003-ban, az E-1 el elkezdődött az a sikersorozat, ami a mai napig tartja a minőséget, a professzionális, a középszintű és a belépő kategóriában. A haladó tükörreflexesek piacát 2005-ben kezdte ostromolni az Olympus cég, az E-500 nevű termékével. Cikkünk tárgya azonban nem egyértelműen ennek a kategóriának a leszármazottja. Az E-620 Ügyesen ötvözi az E-420 ergonómiai tulajdonságait, az E-520 stabilizálási rendszerét és az E-30 technikai megoldásait.

Olympus E-620 fényképezőgép teszt
Kipróbáltuk: Panasonic TZ5 ultrazoomos fényképezőgép
http://www.hwsw.hu/hirek/36556/panasonic_ultrazoom_digitalis_fenykepezogep_t ...

A Panasonic jelenlegi ultrazoom slágertermékét, a TZ5-öt fogtuk vallatóra, amely a lehető legkisebb méretben kínálja a széleslátószögről induló tízszeres optikai közelítést. Már a bevezetőben írhatjuk, hogy a gép melegen ajánlható mindenkinek. A Panasonic a digitális fényképezőgépeivel már a kezdetek óta felhívta magára a figyelmet, a japán cég termékei mindig is az adott kategória éllovasai között foglaltak helyet...

Kipróbáltuk: Panasonic TZ5 ultrazoomos fényképezőgép
Canon PowerShot SX20 IS teszt
http://digicams.hu/cikkek-tesztek/canon-powershot-sx20-teszt.html

A Canon PowerShot SX20 a cég tavaly megkezdett bridge fényképezőgép sorozatát folytatja. A "folytatja" talán nem a legjobb szó erre az esetre, hiszen az új fényképezőgép a már két meglévő típus közé helyezhető el. A PowerShot SX1 maradt a csúcsmodell, ami szélesvásznú, kihajtható LCD-vel, HD videó funkcióval, CMOS szenzorral és - egy firmware frissítésnek hála - RAW képformátummal rendelkezik. Az SX10, a kistestvér, gyengébb videó képességekkel, kisebb monitorral és kedvezőbb árfekvéssel húzta meg magát bátyja mellett. Az új masinéria tulajdonképpen az SX10 HD videóval feltuningolt változata. Persze csupán 1280 x 720 pixeles HD-ról beszélhetünk, hiszen a fényképezőgép nem akar konkurálni az SX1 Full HD megoldásával. Az egyetlen tulajdonság, amivel az SX20 társai fejére nőtt, az a felbontás, hiszen a korábbi 10 helyett 12 megapixel áll rendelkezésre.

Canon PowerShot SX20 IS teszt
Casio Exilim EX-F1 ismertető
http://www.fototv.hu/?p=66

A FotoTV.hu szerkesztősége egy igazi csodafegyvert kapott tesztre, a Casio EX-F1 személyében. A masina figyelemre méltó sorozatfelvételi képességeivel, de leginkább egyedülálló videófelvételi tulajdonságaival varázsolt el minket. Nem is bírtunk magunkkal, és leforgattuk eddigi működésünk legizgalmasabb műsorát, melynek megtekintését felnőtt nézőinknek (is) ajánlunk! Jó szórakozást!

Casio Exilim EX-F1 ismertető
Nikon Coolpix P90 fényképezőgép teszt
http://digicams.hu/cikkek-tesztek/nikon-coolpix-p90-teszt.html

A Nikon COOLPIX P90 egy ultrazoomos bridge fényképezőgép, amely 24x optikai zoomjával igen csak méltó helyet érdemel ebben a kategóriában, habár az Olympus SP-590 UZ még ennél is nagyobb átfogással rendelkezik. Megszédíteni azért ne hagyjuk magunkat, hiszen a megapixel verseny után a zoom párbaj is inkább marketingfogás, mintsem valós igényeket kielégítő szolgáltatás. "Nem minden a nagy felbontás" mondogattuk régen. Ezt az állítást most "nem minden a nagy zoom" váltja fel, hiszen az ilyen objektívek rajzolata hajlamos negatív irányban módosítani a képminőséget.

Nikon Coolpix P90 fényképezőgép teszt
Canon PowerShot A1100 IS teszt
http://digicams.hu/cikkek-tesztek/canon-powershot-a1100is-teszt.html

A Canon PowerShot A1100 IS a cég kompakt termékcsaládjának középkategóriás fényképezőgépeihez tartozik, ezen belül pedig a kategória olcsóbb tagjait képviseli. Az A1100 elődje, az A1000 2008. augusztusában látta meg a napvilágot, tesztünk jelenlegi alanya pedig 2009. februárjában, így a két testvér között mindössze fél év korkülönbség van.

Canon PowerShot A1100 IS teszt
Röviden: Kodak EasyShare P850 (teszt)
http://pixinfo.com/cikkek/kodak_p850_r

Hogy milyen napjaink divatos digitális fényképezőgépe? Olyan mint a Kodak legújabb ultrazoom masinája. Komolyságot sugárzó külső, megannyi manuális funkció, 12x optikai zoom, stabilizátor és nagy LCD. Hölgyeim és uraim, a kifutón a Kodak EasyShare P850!

Röviden: Kodak EasyShare P850 (teszt)
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361