Fujifilm > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fujifilm > 12 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fotomarket - Fujifilm fényképezőgépek
http://www.fotomarket.hu/products.php?catid=10

Fotomarket - Fujifilm digitális fényképezőgépek és kiegészítők. Webáruház, online vásárlás.

Fotomarket - Fujifilm fényképezőgépek
Árukereső - Fuji Digitális fényképezőgép
http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/0-fuji.html

Fuji Digitális fényképezőgép vásárlás legjobb áron! Árak összehasonlítása, gépek adatai.

Árukereső - Fuji Digitális fényképezőgép
fujifilm.hu
http://www.fujifilm.hu/

A Fujifilm története 1934-ben indult az első mozifilmek gyártásával Japánban. A következetes kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően gyorsan kivívta magának előkelő helyét az információs és kommunikációs iparban. Három alappillérre, a képek felvételére, kidolgozására és sokszorosítására támaszkodva erősítette további pozícióját, melyek a mai napig a cég sikerének kulcsát képezik. Világszerte mintegy 72 000 ember dolgozik a Fujifilm égisze alatt azért, hogy a márkanév a Föld szinte minden országában a fejlesztés és minőség fogalmával váljon azonossá.

fujifilm.hu
Depo - Fujifilm termékek
http://www.depo.hu/fujifilm

Fujifilm termékek a Depo.hu-n. Fényképezőgépek, kiegészítők...

Depo - Fujifilm termékek
Fujifilm Global
http://www.fujifilm.com/

Global gateway to Fujifilm companies worldwide, providing product information, drivers, and corporate information for Fujifilm Corporation.

Fujifilm Global
Árgép
http://www.argep.hu/product_416069.html

Az árösszehasonlító oldal. Digitális fényképezőgép: Fujifilm FinePix F40fd.

Árgép
Fujifilm FinePix 8100fd ismertető
http://www.sg.hu/cikkek/61322/fujifilm_finepix_8100fd_ismerteto

A FinePix 8100fd elvileg a korábbi FinePix 8000fd utódja, vagyis ráncfelvarrott verziója kellene hogy legyen, a ráncok azonban nem kerültek plasztikai sebész keze alá. A két gép kívülről az utolsó részletig teljesen megegyezik egymással, különbségre csak a 8 MP-ről 10 MP-re növelt felbontásra utaló felirat utal, tehát valójában régi ismerőssel van dolgunk...

Fujifilm FinePix 8100fd ismertető
Négy új kompaktgép a Fuji kínálatában
http://www.hwsw.hu/hirek/36604/fuji_j15w_j110w_j100_j15_kompakt_fenykepezoge ...

A Fuji négy új kompaktfényképezője az S2000HD ultrazoomos fényképezőgéphez hasonlatosan szép csendben került fel a gyártó kanadai weboldalára. Az újdonságok leginkább a fotózással keveset bíbelődők kedvében szeretnének járni. A Fuji hírverések, események mellőzésével tette fel kanadai weboldalára az S2000HD-hez hasonlatosan négy új kompaktfényképezőjét, melyek egytől-egyig az automata üzemmódban fényképezők számára lehetnek majd jó választások.

Négy új kompaktgép a Fuji kínálatában
Fuji FinePix F40fd
http://www.fotoonline.hu/article.php?id=754

Fuji FinePix F40fd - tudás és formatervezés egy gépben. A Fujifilm piacra vezette legújabb digitális kameráját a FinePix F40fd-t. A kamera az F szériára jellemző paraméterekkel rendelkezik: elegáns fém ház, lithium-ion akkumulátor, manuális állítási lehetőségek széles választéka. A kamera 8 millió pixeles maximális felbontással és 3x optikai zoommal rendelkezik. A 2,5"-os LCD kijelzőn tökéletesen megkomponálhatók a képek és az elkészült képek tökéletesen visszanézhetőek. A készülék magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A használható memóriakártyák: xD és SD kártya.

Fuji FinePix F40fd
Frissített a Fuji az "F" fényképezőgép-sorozatán
http://www.hwsw.hu/hirek/36700/fuji_digitalis_fenykepezogep_f60fd_kompakt.html

A Fuji jópár fényképezőgépet mutatott be az elmúlt hetekben, melyekhez most az igényesebb kompaktokat tömörítő "F" sorozat legfrissebb gépe, az F60fd csapódott. A gyártó saját fejlesztésű, 1/1,6 hüvelykes Super CCD képérzékelője a fényképezőgépben tizenkétmillió képpontot különböztet meg egymástól, elé háromszoros közelítésre alkalmas, rázkódásvédelemmel ellátott optika került...

Frissített a Fuji az "F" fényképezőgép-sorozatán
FinePix F47fd digitális fényképezőgép adatlap
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_F47fd

Fujifilm FinePix F47fd digitális fényképezőgép adatlap. A FinePix F40fd modell 9 megapixeles változata, Arcfelismerő fókuszrendszer, Intelligens vakurendszer, Natural Light with Flash mód, Real Photo Processor II. ISO2000 csak Natural Light modban.

FinePix F47fd digitális fényképezőgép adatlap
Ütésálló Fuji fényképezőgép
http://www.sg.hu/cikkek/53141/utesallo_fuji_fenykepezogep

A Fujifilm bejelentette, hogy Európában is elérhető lesz a különleges burkolatot kapott Big Job HD-3W fényépezőgépe. Ezt a szó szerint nehézsúlyú játékost terepmunkára tervezték mérnökök, építészek, régészek, illetve biztonsági szakemberek számára. A készülék por és cseppálló burkolatán gumiborítást és nagy gombokat találunk. Menürendszere szándékosan leegyszerűsített, így a gép kesztyűbe bújtatott kézzel is gond nélkül kezelhető. A gyártó közleménye szerint ráadásul sérülésmentesen kibírja azt is, ha 70 cm-ről leejtik.

Ütésálló Fuji fényképezőgép
Hirdetések
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361