Hírek, újdonságok > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, újdonságok > 6 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A világ legnagyobb digitális fényképezőgépe
http://www.sg.hu/cikkek/59416/a_vilag_legnagyobb_digitalis_fenykepezogepe

A masina nem meglepő módon egy csillagvizsgáló intézetben van, célja az univerzum lehető legrészletesebb feltérképezése. A szerkezetet a Hawaii Egyetem professzora, Dr. Nick Kaiser mutatta be Belfastban a Királyi Asztronómiai Társaság találkozóján. Előadása szerint a Hawaii szigetének vulkánján épülő Panoramic Survey Telescope and Rapid Response System (Pan-STARRS) alapvetően meg fogja változtatni a világegyetemről alkotott képünket. Feladata újabb aszteroidák, üstökösök és szupernóvák felfedezése lesz, és eközben létrehozzák az égbolt eddigi legnagyobb és legrészletesebb térképét is.

A világ legnagyobb digitális fényképezőgépe
Kezdő fotós blog
http://fenykepezo.wordpress.com/

Fotós blog. Digitális fényképezőgép ismertetők, ajánlók, és egyéb ötletek.

Kezdő fotós blog
Beépített GPS az új Nikon csúcsgépben
http://www.origo.hu/digifoto/20080807-beepitett-gps-az-uj-nikon-coolpix-csuc ...

A most bejelentett Coolpix fényképezőgép több szempontból is egyedi lesz: a 13,5 megapixeles fotókat pontos földrajzi koordinátákkal együtt menti el a készülék, hálózati csatlakozót is építenek bele, az újfajta formátumú RAW képeit pedig kizárólag Windows alatt lehet majd feldolgozni. A Nikon Coolpix P6000 lesz szeptembertől a japán vállalat kompakt kategóriájában a csúcsmodell: a négyszeres optikai zoommal ellátott fotógép átfogása kisfilmes értékeken számítva 28 - 112 milliméternek felel meg, vagyis valódi nagylátószögű felvételelek rögzítésére is képes, tele tartományban pedig a beépített optikai képstablilzátor segítheti a kézremegés korrigálását.

Beépített GPS az új Nikon csúcsgépben
Extrém sportokra szánt kamera
http://www.sg.hu/cikkek/60823/extrem_sportokra_szant_kamera

Ugyan bármely fényképezőgépet rárakhatjuk sisakunkra vagy kerékpárunkra, de jobb, ha egy erre tervezett eszközt használunk. Sokan szeretnék lefilmezni magukat hegymászás, kerékpározás vagy más extrém sportok közben. Az Oregon Scientific őket szolgálja ki, speciális, un. akciókamerákat készítenek a YouTube generáció számára.

Extrém sportokra szánt kamera
Fényképezés 60 méterrel a víz alatt
http://www.sg.hu/cikkek/60269/fenykepezes_60_meterrel_a_viz_alatt

A SeaLife DC800 nem a hétvégi strandolók eszköze, nem egy aprócska színes ékszer, amivel villogni lehet, hanem strapabíró munkagép. A SeaLife nyolc megapixeles digitális fényképezőgépe speciálisan búvárok számára készült, így nem meglepő, hogy a tesztek alapján akár 60 méterrel a víz alatt is probléma nélkül működik. A DC800 valójában két gép egyben: egy hagyományos kinézetű fényképezőgép és egy komoly, speciálisan a géphez tervezett vízálló tok.

Fényképezés 60 méterrel a víz alatt
Fényképezőgép vakoknak
http://infovilag.hu/hir-12067-fenykepezogep-vakoknak-samsung.html

Három IDEA (International Design Excellence)-díjat nyert a Samsung az innovatív formatervezésű termékeivel. A többi között a vakok, gyengén látók számára készült fényképezőgéppel (a képen), egy szupervékony kamerával, amellyel a videofelvételek azonnal szerkeszthetők és így a régi polaroid-gépnél megismert azonnali élményt kapja a felhasználó, illetve a lakkfekete nyomtatóival, az SCX – 4500 és az ML- 1630 készülékekkel. A Samsung eddig 15 IDEA-díjat szerzett. Vezető terméke az idei versenyben a Touch Sight volt: a forradalmian új digitális fényképezőgépet látássérülteknek alkottak meg.

Fényképezőgép vakoknak
Hirdetések
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361