Nikon > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nikon > 17 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Árukereső - Nikon gépek
http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/0-nikon.html

Árukereső - Nikon Digitális fényképezőgépek - Árak összehasonlítása.

Árukereső - Nikon gépek
Nikon.hu
http://www.nikon.hu/

Nikon Kft. A Nikon termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Nikon.hu
Nikon fényképezőgépek
http://pixinfo.com/fgep/gyarto/Nikon

pixinfo.com - Nikon digitális fényképezőgépek - Adatlapok, tesztek, információk.

Nikon fényképezőgépek
Nikon D60: a második legkisebb testvér
http://www.origo.hu/digifoto/20080623-a-masodik-legkisebb-testver-nikon-d60- ...

A Nikon új, belépő szintű tükörreflexes gépe járt szerkesztőségünkben, ahol alapos tesztelésnek vetettük alá. A gép a legalacsonyabb árkategóriába tartozik, a váz 113 ezer forint és szettben is csak 125 ezer forintot kell leszámolni érte a kasszánál. Az [origo] Digifotó utánanézett, hogy ennyi pénzért mi kerül a dobozba.

Nikon D60: a második legkisebb testvér
Nikon Coolpix P5100
http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/1448/overview.html

A sokoldalú, 12,1 megapixeles fényképezőgép nagyszerű ergonómiájával és kiváló teljesítményével tűnik ki. Az optikai keresővel társított, 6,35 centiméteres LCD-vel, fejlett expozíciós módokkal és lenyűgöző rendszer-bővíthetőséggel ellátott, hihetetlenül sokoldalúan használható fényképezőgép ideális választás a jobb kreatív lehetőségeket kereső fotósok számára.

Nikon Coolpix P5100
Nikon Coolpix S710
http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/1636/overview.html

Szép és kiváló, 14,5 megapixeles felbontású fényképezőgép, amelyhez NIKKOR nagy látószögű, 3,6x-es zoom objektív tartozik. A gép segítségével éles és valósághű képek készíthetők, amelyeken még plakátméretű nagyítás esetén is láthatók maradnak a legapróbb részletek. A fejlett expozíciós módok révén nagyobb mértékben szabályozható a fénykép, a nagy (12 800-ig terjedő) ISO fényérzékenységnek köszönhetően pedig még gyenge fény mellett is éles és természetes megjelenésű képek készíthetők, illetve kiváló élességgel fényképezhető a gyorsan mozgó téma is. Coolpix S710 – hogy még szebb képeket készíthessen.

Nikon Coolpix S710
Kipróbáltuk: Nikon D700
http://pixinfo.com/cikkek/nikon_d700

A Nikon profi szegmense nem egészen egy év alatt teljesen átrendeződött. Tavaly ilyenkor még a DX képformátumú D2Xs számított a gyártó csúcsgépének, mára viszont három olyan modell közül választhatunk, ami nem csak a Nikon termékkínálat csúcsát, de talán az egész DSLR pro szegmenst felforgatta. Az elmúlt nyár végének újdonsága volt az új etalon, a D3, és a D200-at váltó D300. Alig másfél hónapja pedig egy szintén meglepetésként érkező versenyző, az előbbi két modell közé pozicionált D700 lépett a képbe.

Kipróbáltuk: Nikon D700
Nikon Magyarország
http://www.europe-nikon.com/home/hu_HU/homepage/broad/site.html

Europe Nikon - Magyarország - Hírek, bemutatók, termékek.

Nikon Magyarország
SG.hu - Hat új Nikon fényképezőgép
http://www.sg.hu/cikkek/61980

Nikon hat új kompakt fényképezőgépet mutatott be, az S610, az S610C, az S710, az S560, az S60 és a P6000 modellt, melyek között mindenki talál kedvére valót.

SG.hu - Hat új Nikon fényképezőgép
Nikon D80
http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/777/overview.html

A D80 új, DX-formátumú CCD-képérzékelője 10,2 tényleges megapixel felbontású. A kategóriájában páratlan felbontás és a még meggyőzőbb részletgazdagság megadja a fényképezőgép tulajdonosa számára a szabadságot, hogy kreatívan vágja és nagyítsa képeit. A Nikon DX-formátumú érzékelője és a Nikon F bajonettzár jóvoltából a D80 az AF Nikkor és a kifejezetten digitális tükörreflexes fényképezőgépek számára tervezett DX Nikkor objektívek széles választékával egyaránt használható...

Nikon D80
A Nikon öt kompakt fényképezőgépet jelentett be
http://www.hwsw.hu/hirek/36655/nikon_kompakt_fenykepezogep_s560_s610_s610c_s ...

[HWSW] A Nikon a P6000 csúcskompaktja mellett öt új zsebrevágható automata géppel is frissíti modellsorát. Az újdonságok között 14 megapixel felbontásút, rejtett optikával rendelkezőt és Wi-Fi adapterrel ellátott fényképezőt is találhatunk. A Nikon nem aprózta el, nem kevesebb mint öt kompaktgép váltja a jelenlegi modelljeit. Az S610C és S610 tíz megapixeles fényképezők, közülük a 610C vezeték nélkül csatlakozhat az internetre, a Nikon képmegosztó szolgáltatásához, ahol az elkészült fotók tárolhatók...

A Nikon öt kompakt fényképezőgépet jelentett be
Nikon D70s-ismertető
http://www.sg.hu/cikkek/41067/nikon_d70s_ismerteto

A Nikon 2005 áprilisában jelentette be a nagysikerű D70 digitális tükörreflexes (DSLR) vázának a ráncfelvarrott utódát a D70s személyében. Számomra ez a lépés nem tűnt túl átgondoltnak, amolyan "valamit csinálni kell már" koncepciónak tartom, a továbbiakban olvasható, hogy miért is. Mivel a cég legnagyobb riválisa a Canon, ezért adott a lehetőség, hogy a cég szintén belépőkategóriás DSLR termékével (EOS 350D) hasonlítsam össze a D70s-t, főleg azért mert megjelenése leginkább ennek a Canon fényképezőgépnek köszönhető.

Nikon D70s-ismertető
A Nikon a P6000 csúcskompaktjával is készül a Photokinára
http://www.hwsw.hu/hirek/36646/nikon_coolpix_p6000_gps_geotagging_fenykepezo ...

[HWSW] A Nikon bejelentette kompakt zászlóshajóját, a P6000-et, mely a Photokinán kerülhet a nyilvánosság elé. Az újdonság széleslátószögű, négyszeres közelítést adó optikával, 13,5 megapixeles képérzékelővel és GPS vevőegységgel rendelkezik.

A Nikon a P6000 csúcskompaktjával is készül a Photokinára
Nikon D90
http://pixinfo.com/hirek/2008-08-27_271604

A Nikon rendszert használó fotósok, vagy a középkategóriás Nikon gépet vásárolni szándékozók bizonyára régóta vártak már a D80 utódjára. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Nikon elkészült a várva-várt utóddal, s ma bemutatta a világnak a trónörököst, a Nikon D90-et. A Nikon D90 komoly fejlesztések után látott napvilágot.

Nikon D90
Nikon D40x
http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/1115/overview.html

A D40x könnyű és jól hordozható fényképezőgép, amely bizonyítja, hogy egy Nikon digitális tükörreflexes géppel is hihetetlenül egyszerű és rendkívül szórakoztató lehet a fényképezés. Csak kapcsolja be a készülék AUTO (Automatikus) módját, nézzen bele a tiszta, fényes képet adó keresőbe, és fényképezzen. A D40x gyorsan reagál, hogy Ön a megtörténésük pillanatában megörökíthesse az eseményeket; a 10,2 megapixeles felbontás és a világszínvonalú Nikkor objektív pedig következetesen éles és eleven képeket garantálnak. A fényképezőgép Súgó menüje olyan, mint egy beépített használati útmutató, amely egyetlen gombnyomásra információval és útmutatással szolgál a fényképezőgép bármely beállításáról. Valamennyi funkció, gomb és menü tökéletesen együttműködik: a zökkenőmentes teljesítmény révén a D40x a legjobbat hozza ki Önből és a fényképeiből.

Nikon D40x
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361