Olympus > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Olympus > 11 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
FotoMarket - Olympus fényképezőgépek
http://www.fotomarket.hu/products.php?catid=14

FotoMarket - Olympus fényképezőgépek, típusok. Online vásárlás.

FotoMarket - Olympus fényképezőgépek
Olympus.hu
http://www.olympus.hu/

Olympus Hungary Kft. 1038 Budapest, Papírgyár utca 58-59.

Olympus.hu
Árukereső - Olympus gépek
http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/0-olympus.html

Olympus Digitális fényképezőgépek - Árak összehasonlítása.

Árukereső - Olympus gépek
Olympus E-520
http://www.hwsw.hu/hirek/36319/olympus_e-520_tukorreflexes_fenykepezogep_neg ...

Az Olympus tükörreflexes gépei közül most a középkategóriás E-520-at próbáltuk ki, amely a belépőszintű E-420-hoz hasonló gépvázban minden olyan lehetőséget a felhasználó kezébe ad, amelyet elvárhat egyáltalán. Az E-420 rokonság olyannyira tettenérhető, hogy akár annak nagybb testvéreként, vagy annak továbbfejlesztett változataként is felfogható az E-520.

Olympus E-520
Olympus E-510
http://www.olympus.hu/consumer/dslr_E-510.htm

Sokoldalú digitális tükörreflexes fényképezőgép élőkép előnézeti funkcióval és beépített képstabilizátorral. Az Olympus kiváló és pontos képalkotás iránti elkötelezettségének legújabb példája. A 10 megapixeles Olympus E-510 digitális tükörreflexes fényképezőgépből semmi sem hiányzik a professzionális szintű fotózáshoz.

Olympus E-510
Kipróbáltuk: Olympus SP-560UZ
http://pixinfo.com/cikkek/olympus_sp-560uz

Ritka, hogy egy terméknek egy éven belül megjelenik az utóda, de még ennél is ritkább, hogy ennek tesztjét mi is egy éven belül végezzük el. Az Olympus SP-560UZ modellnél mindez megtörtént, s a márciusi SP-550UZ bemutató után most következzen a kissé nagyobb felbontású, hajszálnyival jobb, 27 mm-es nagylátószöggel rendelkező, 18×-os zoomátfogású, stabilizált SP-560UZ tesztje. A specifikációk alapján túl sok változásra ugyan nem kell számítanunk, ám próbáink során néhány érdekességre is fény derült.

Kipróbáltuk: Olympus SP-560UZ
Olympus FE-20
http://pixinfo.com/hirek/2008-08-25_271591

Múlt héten már hírt adtunk az Olympus FE-sorozatában megjelenő két új modellről az FE-360, és FE-370-ről. Az idény nyári kínálat úgy látszik három tagú lesz, mert a cég bejelentette az FE-20-at is, mely a legegyszerűbb kivitelű hármójuk közül. Ez persze főként csak a kivitelt érinti, hiszen az FE-20 szinte pontosan megegyezik az FE-360-nal.

Olympus FE-20
Limitált kiadású divatgép az Olympustól
http://www.sg.hu/cikkek/59296/limitalt_kiadasu_divatgep_az_olympustol

Az Olympus felkérése alapján a nemzetközileg elismert képzőművész, Matei Apostolescu egyedi dekorációkat készített a mju-1020 digitális fényképezőgéphez, amely 5000 darabos limitált kiadásban jelenik meg. A fehér színű mju 1020 modell háromféle egyedi dekorációval tehető exkluzív fényképezőgéppé. A limitált kiadás áprilistól vásárolható meg. A cég közleménye szerint ezáltal a 7x-es optikai zoommal és a 10,1 megapixeles felbontással rendelkező modell kívül és belül is elbűvölővé vált.

Limitált kiadású divatgép az Olympustól
Olympus E-420
http://pixinfo.com/cikkek/olympus_e-420

Korábban egy tükörreflexes fényképezőgéphez két-három évig nem kellett hozzányúlnia a fejlesztőknek, mert verseny híján a gyártók nem voltak rákényszerítve a frissítésre. Ma, mikor már 8 cég kínál tükörreflexes gépeket, nincs helye a lustálkodásnak. Nyilván az Olympus döntéshozóit is az élesedő verseny kényszerítette arra, hogy az alig egy éve bemutatott E-410 után idén márciusban bejelentsék az E-420-at. Kívülről a modellválltás egy egyszerű ráncfelvarrásnak tűnik, de mint a kompakt gépeknél már megszokhattuk, ma már a legfontosabb változtatások a menük mélyén vannak elrejtve.

Olympus E-420
Olympus MJU 850 SW ismertető
http://www.sg.hu/cikkek/61442/olympus_mju_850_sw_ismerteto

Milyen jóis lenne egy olyan gép, ami kicsi és nem kell annyira vigyázni rá. Aminek nem árt, ha sportolás közben kap egy-két pofont, ami ha jön egy kiadós vihar, nem megy tönkre, sőt, ilyenkor is fotózhatunk vele. Az Olympus ilyen célokra készült sorozatának mostani két modellje, az MJU 850SW és az MJU 1050SW éppen ilyen igényeket szeretnének kielégíteni, de fontos közelebbről is megismerkedni velük mielőtt rohannánk a boltba vásárolni. Mi a kisebbik modellt, az MJU 850 SW-t vizsgáltuk.

Olympus MJU 850 SW ismertető
Olympus FE-370
http://pixinfo.com/fgep/Olympus_FE-370

pixinfo.com - Olympus FE-370 digitális fényképezőgép adatlap.

Olympus FE-370
Hirdetések
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361