Samsung > Fényképezőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Samsung > 10 weboldal. Kategória leírása:

fenykepezogep.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Árukereső
http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/0-samsung.html

Samsung Digitális fényképezőgépek - Árak összehasonlítása.

Árukereső
FotoMarket - Samsung fényképezők
http://www.fotomarket.hu/products.php?catid=33

FotoMarket - Samsung fényképezők, típusok, online vásárlás.

FotoMarket - Samsung fényképezők
Samsung Magyarország
http://www.samsung.com/hu/

Minden kihívásban egy újabb lehetőséget látunk, és hiszünk abban, hogy minden adottságunk megvan ahhoz, hogy világelsők legyünk a digitális technológia terén.

Samsung Magyarország
Pixinfo - Samsung fényképezőgépek
http://pixinfo.com/fgep/gyarto/Samsung

Pixinfo - Samsung fényképezőgépek, tesztek, típusok, adatlapok.

Pixinfo - Samsung fényképezőgépek
Röviden: Samsung NV7 (teszt)
http://pixinfo.com/cikkek/samsung_nv7_r

A Samsung új NV sorozatának legnagyobb felbontású, NV10-es tagját már röviden bemutattuk, következzen most a középső testvér, az NV7. A gép különlegessége a 7 Mpixeles felbontású CCD-jére rajzoló 7,1×-es zoomátfogású stabilizált objektíve. Persze ide sorolhatjuk az NV10-nél már megismert "okos gombokat" is. A kategóriában nem megszokott módon ráadásul a gép teljes mértékben kézzel is beállítható.

Röviden: Samsung NV7 (teszt)
Samsung S1070
http://pixinfo.com/hirek/2008-07-16_271502

Az idén januárban bejelentett S1060 után ma megjelent a belépőszintű kategóriát képviselő Samsung S1070. korábban piacra került modellhez képest a felbontás nem változott, továbbra is 10 Mpixeles képeket készíthetünk. Az optika zoomátfogása azonban 5×-ös helyett 3×-os lett, amely minden bizonnyal a gép árában is tükröződni fog.

Samsung S1070
Samsung leg-leg-leg fényképezőgép
http://www.sg.hu/cikkek/37380

A pletykaszinten már közszájon forgó Samsung Pro 815 hivatalos bejelentése végre megtörtént. A digitális fényképezőgép érdekessége, hogy egyszerre több fronton is megpróbál a konkurencia fölé licitálni. Nézzük hát először azokat a tulajdonságokat, melyekben a Pro 815 egyedülállónak ígérkezik. Először is a felbontása 8 megapixel, ami kétségtelenül a legnagyobb a kategóriájában, de akad még néhány gyártó, amely kínál ilyen felbontású gépet. A 15x-ös optikai zoom azonban több mint érdekesnek ígérkezik, mivel jelenleg nincs a digitális piacon ekkora zoomátfogású fényképezőgép. Alapja egy Schneider-Kreuznach Varioplan optika, mely 28-420 mm-nek megfelelő kisfilmes látószöget biztosít a gép számára, ezzel a széles látószög és a hosszú tele tartományban is jó alternatívát kínál.

Samsung leg-leg-leg fényképezőgép
Az egyes számú Samsung
http://www.sg.hu/cikkek/37227/az_egyes_szamu_samsung

Találóan a #1 szlogennel reklámozza legkisebb digitális fényképezőgépét a Samsung. A valódi nevén Digimax i5-re keresztelt, 17 mm vastag, parányi szerkezet mindenesetre valóban a csúcsot képviselheti a méretversenyben. Külalakra leginkább a Nikon Coolpix S1 lehetett a mérce a Samsung számára, hiszen a puritán, lekerekített fémház a neves japán cég ultrakompakt gépének védjegye volt. Ennek ellenére a Samsung i5 is tud újat mutatni példaképéhez képest, hiszen a maga 17,3 mm-ével még annál is vékonyabb.

Az egyes számú Samsung
Samsung i8 digitális fényképezőgép
http://www.hwsw.hu/hirek/36485/samsung_digitalis_kompakt_fenykepezogep_i8_pm ...

[HWSW] A Samsung kompaktgépeinek egy része rejtett optikával, stílusos, vékony külsőben kelleti magát a fotósboltok polcain. Az i8 is ilyen, ám az általa kínált lehetőségek túlmutatnak a kategória átlagán. Az i8 a remek fotózási képességek mellett egy sokoldalú mindenes, diktafonként, zenelejátszóként is használható, sőt, még mozifilmek vetítésével is szórakoztathat bennünket, ha jó szemünk van.

Samsung i8 digitális fényképezőgép
Samsung GX-20 tükörreflexes fényképezőgép
http://www.hwsw.hu/hirek/36538/samsung_gx-20_tukorreflexes_fenykepezogep_tes ...

[HWSW] A Samsung két évvel a tükörreflexes világba lépés után idén januárban mutatta be GX-20 fényképezőgépét, mely a Pentax segítségével készült. Ezt a közel 15 megapixeles gépet fogtuk most vallatóra. A Samsung tükörreflexes gépei külső segítséggel jöhettek létre. A 2006 januárjában megjelent GX-1L és GX1S a Pentax közreműködésével készült, ezek szinte csak a Samsung logóban különböztek a nagymúltú gyártó termékeitől.

Samsung GX-20 tükörreflexes fényképezőgép
Hirdetések
Oldal leírása
fenykepezogep.wyw.hu: Fényképezőgép katalógus. Digitális fényképezőgépek. Nikon, Canon, Sony, Olympus, Samsung, Kodak, Fujifilm, Panasonic, Pentax, Casio, Praktica. Fényképezőgép tesztek, vásárlás, és kiegészítők.
Gyűjteményünkben 303 válogatott fényképezőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14361